Paket za darilo

61,00  z DDV

2 litra belega vina, 2 litra rdečega vina, 2 litra domačega bučnega olja

Belo vino je pridelano na Šalovskem kutošu kjer imamo svoj vinograd, katerega obdelujemo že več desetletij. Je pristna domača kapljica pridelana s pristnim goričkim srcem. Je sortno vino in kot ga pri nas radi imenujemo čisto špricer vino. Je krepčilna in v pravih odmerkih zdravilna pijača.

Rdeče vino je pridelano na Šalovskem kutošu kjer imamo svoj vinograd, katerega obdelujemo že več desetletij. Je pristna domača kapljica pridelana s pristnim goričkim srcem. Sorta je čista Jurka, ki je samorodnica in ni imenovana kot vino ampak kot fermentirana alkoholna pijača. Ima 10,5 promila alkohola in je pitno tako samo kot če ga mešamo z Radensko.

Bučno olje Kmetija Karoly

Tako kot vsaka prekmurska kmetija, so v preteklosti pridelovali oljne buče, iz bučnic pa naredili bučno olje za lastne potrebe. Danes je kmetija Karolyi znana po okusnem in 100 % kakovostnem bučnem olju, predelanem s tradicijo, znanjem in ljubeznijo. V domači oljarni na starodaven način iz lastno pridelanega kvalitetnega semena, kjer se bučnice meljejo na mlinski kamen in pražijo zelo počasi, predelujejo bučno olje, ki ima odličen okus in vrhunsko kakovost. S številnimi zadovoljnimi kupci se prodaja olja najvišje kakovosti in edinstvenega okusa povečuje. V kratkem filmu »Od drobnega semena do 100% bučnega olja« vam predstavljajo delo, povezano s predelavo bučnega olja.

Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino